Φιλικό με το βλέμμα σε Σιντιμπέ σήμερα με τον Απόλλωνα για την ΑΕΚ

Φιλικό με το βλέμμα σε Σιντιμπέ σήμερα με τον Απόλλωνα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Φιλικό για την ΑΕΚ στο Σεραφείδειο σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και να διαπιστώσει την ετοιμότητα παικτών εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος θα έχει ο Ματίας Αλμέιδα απόψε.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Σεραφείδειο» τον Απόλλωνα Σμύρνης (18:30) σε φιλικό, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη.

Ο Αργεντινός προπονητής εστιάζει κυρίως στην αγωνιστική κατάσταση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος μπακ μετρά ήδη δύο εβδομάδες προπονήσεων με την ομάδα και ο Αργεντινός προπονητής τον προορίζει για βασικό στα επόμενα ματς, αρκεί να του δείξει πως είναι έτοιμος.

Το φιλικό θα χρησιμεύσει και σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Τσούμπερ (έκανε χθες ατομικό και δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε) Φαν Βέερτ (που υπέστη βαριά θλάση και θα επιστρέψει σε 3-4 εβδομάδες) και Τζαβέλλας (που αναρρώνει από το χειρουργείο στο χέρι). Δύσκολα θα παίξει και ο Γιόνσον που μόλις χθες επανεντάχθηκε σε φουλ ρυθμούς, ενώ ίσως προφυλαχθεί ο Γαλανόπουλος που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις την Τετάρτη.

Φυσικά ο Αλμέιδα θα περιμένει να δει ακόμη καλύτερα την προσαρμογή των Μουκουντί και Ελίασον, που έχουν ήδη πάρει χρόνο και έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις. Άλλωστε ο πρώτος προορίζεται για βασικό στόπερ της ομάδας.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X