Τέλος εποχής για τον Πάντεφ: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση

Τέλος εποχής για τον Πάντεφ: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο θρυλικός επιθετικός των Σκοπίων, Γκόραν Πάντεφ, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την χώρα του, ανακοίνωσε την Πέμπτη (22/9) την αποχώρησή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών, μετά από μια καριέρα που διήρκεσε περισσότερες από δύο δεκαετίες.

«Κοιτάζοντας πίσω, φαίνεται εξωπραγματικό… Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι», έγραψε ο Πάντεφ στο Instagram, προσθέτοντας: «Ένα όμορφο κεφάλαιο φτάνει στο τέλος του… Κουβαλάω μαζί μου απίστευτες αποσκευές συναισθημάτων… Είμαι χαρούμενος που τα μοιράστηκα μαζί σας».

Φτάνοντας στην Ίντερ σε ηλικία μόλις 18 ετών, ο Πάντεφ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Ιταλία, όπου φόρεσε τις φανέλες των Ίντερ, Λάτσιο, Νάπολι και Τζένοα, πριν από την τελευταία του θητεία στην Πάρμα την περασμένη σεζόν.

Ο 39χρονος συμμετείχε στην ιστορική πεντάδα των «νερατζούρι» το 2010, όταν η ομάδα κατέκτησε τη Serie A, το Coppa Italia, το Champions League, το Super Cup Ιταλίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Χωρίς ομάδα από το τέλος της περασμένης σεζόν, ο Πάντεφ θεωρείται ήρωας στην πατρίδα του, όπου είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με 38 γκολ σε 122 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα.

Ο Πάντεφ διατέλεσε αρχηγός των Σκοπίων, οδηγώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, στο Euro του 2020.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X