Απίστευτα πράγματα στον Ολυμπιακό: Μια μέρα μετά την παρουσίαση του Μίτσελ ο Καρεμπέ δηλώνει ότι «τσεκάρουν» τον προπονητή της Μακάμπι

Απίστευτα πράγματα στον Ολυμπιακό: Μια μέρα μετά την παρουσίαση του Μίτσελ ο Καρεμπέ δηλώνει ότι «τσεκάρουν» τον προπονητή της Μακάμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε περίεργη χρονική συγκυρία, μόλις μια μέρα μετά την παρουσίαση του Μίτσελ, ο Κριστιάν Καρεμπέ δήλωσε σε MME του Ισραήλ ότι ο Μπαράκ Μπαχάρ της Μακάμπι Χάιφα, ήταν στόχος και τα μάτια των ερυθρολεύκων παραμένουν πάνω του!

Μπορεί να μην έχει περάσει μια ημέρα από την παρουσίαση του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Αθλητικός Διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Κριστιάν Καρεμπέ πέταξε «βόμβα» μιλώντας στην ιστοσελίδα «Sport5.co.il», τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρθηκαν για τον προπονητή της Μακάμπι, Μπαράκ Μπαχάρ.

Ο Καρεμπέ σημείωσε ότι ο 43χρονος προπονητής, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» εδώ και καιρό, σημειώνοντας ότι «συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του».

«Είχαμε ενδιαφερθεί για αυτόν. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάν Καρεμπέ για τον προπονητή της Μακάμπι.

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε και για τον Ντορόν Λάιτνερ, σημειώνοντας ότι μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο…

«Ο Ντορόν μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο. Σωματικά έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά τεχνικά είναι ένας από τους καλύτερους. Τώρα έχει την ευκαιρία να παίζοντας στο εξωτερικό να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι του.

Το μέλλον βρίσκεται στα πόδια του. Πολλοί σύλλογοι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Τον παρακολουθούσαμε για πολύ καιρό, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και με την εθνική του. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε σε εμάς.

ποδόσφαιρο υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τα πάντα. Έχει την ευκαιρία να είναι μαζί μας και να δει το πώς είναι να προπονείται με τους κορυφαίους. Θα τον βοηθήσει μελλοντικά, το επίπεδό του. Είναι στο κατάλληλο επίπεδο και τώρα ο νέος μας προπονητής πρέπει να του δώσει χρόνο.

Θα παίξει και θα είναι ένας από τους καλύτερους μπακ. Το έχει, είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Έχουμε δύο ομάδες εδώ, την Α’ και τη Β’. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος. Έχει καλές επιδόσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτόν».

Ο Καρεμπέ μίλησε και για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Μακάμπι, σημειώνοντας: «Η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να μας εκπλήξει φέτος με την έντασή της. Η Μακάμπι Χάιφα και το Ισραήλ έχουν πολλά ταλέντα. Για παράδειγμα, θέλαμε τον Εράν Ζάχαβι, αλλά στο τέλος δεν ήρθε»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X