ΑΕΚ: Ο «ναός» προκαλεί παροξυσμό και γενικό ξεσηκωμό!

ΑΕΚ: Ο «ναός» προκαλεί παροξυσμό και γενικό ξεσηκωμό!

Ο κόσμος της ΑΕΚ βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές και ετοιμάζεται για ένα ανεπανάληπτο τετραήμερο γιορτής για την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ και τον κόσμο της ζυγώνει. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Το νέο γήπεδο είναι έτοιμο να ανοίξει τις θύρες του. Νέα εποχή. Τα χρόνια της προσμονής, της μεγάλης υπομονής πολλά. Ο καιρός έφτασε. Ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει. Ο ενθουσιασμός μεγάλος.

Η «άγια νύχτα» της 30ης Σεπτεμβρίου για τα εγκαίνια απέχει ελάχιστα 24ωρα, όπως και για το πρώτο επίσημο ματς της 3ης Οκτωβρίου. Η ξενιτιά παίρνει τέλος και ο λαός της ΑΕΚ θέλει να μάθει τα πάντα για τη μέρα της επιστροφής στη γη της επαγγελίας για την Ενωση. Εκδρομές οργανώνονται για αυτό το ιστορικό τετραήμερο.

Είναι τέτοια η προσμονή που τα τηλέφωνα σπάνε στην ΠΑΕ. Μια ΠΑΕ που ήδη ετοιμάζει ειδικό πρόγραμμα και εκπλήξεις για τον κόσμο για τα εγκαίνια και το επίσημο ματς που θα ακολουθήσει. «Θέλω να είμαι και εγώ εκεί».

Διαβάστε περισσότερα για το Ναό της ΑΕΚ

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X