ΑΕΚ: Πρώτο δείγμα θετικό με Κηφισιά, νέο φιλικό με Μίλωνα

Αριστοτέλης Σκύδρας - ΑΕΚ 3-1 ΣΕΤ (ΤΕΛΙΚΟ)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ έδωσε το πρώτο φιλικό απέναντι στην Κηφισιά και αύριο αντιμετωπίζει τον Μίλωνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της και ξεκίνησε πλέον τα φιλικά προετοιμασίας που θα την βοηθήσουν για να «δέσει» και να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου έδωσε ήδη το πρώτο της προπονητικό φιλικό απέναντι στην Κηφισιά. Η ομάδα της Κηφισιάς επικράτησε με 2-1 σετ με την ΑΕΚ ωστόσο να στέκεται εξαιρετικά στο παιχνίδι. Τα φιλικά συνεχίζονται για την «Ένωση» που θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα τον Μίλωνα σε ένα ακόμη χρήσιμο φιλικό.

Τα σετ με Κηφισιά: (25-16 25-23  23-25).

Α.Ο.Π. ΚΗΦΙΣΙΑΣ: (Χριστοφιδέλης): Στιβαχτης, Ρικάρντο, Τσάβερς, Μαικόν, Σπηλιώτης, Οκοσάνοβιτς / Κοντοσταθης (λ), Ρουσόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλο,  Φιλιππακοπουλος, Δραβοπουλος  Κοσμάς.

Α.Ε.Κ: (Χατζηαντωνίου): Ρούσης, Μπατατζιμ, Μπαρμπούνης, Ράμος, Μελλες, Παλεντζας / Πολυχρονιάδης (λ), Ηλιακοπούλος.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X