Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1 το 1997: Ο «Άτμα» ήταν ήρωας και ο Ντέμης... υπερήρωας! (VIDEO)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1 το 1997: Ο «Άτμα» ήταν ήρωας και ο Ντέμης... υπερήρωας! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ήταν 22 Σεπτεμβρίου του 1997 όταν οι Ατματσίδης-Νικολαΐδης έκαναν... κηδεία στον Ολυμπιακό βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο 1-0 του ΟΑΚΑ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν 22 Σεπτεμβρίου του 1997, όταν η ΑΕΚ επικρατούσε στο ΟΑΚΑ του Ολυμπιακού με τον Ντέμη Νικολαΐδη να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην αναμέτρηση.

Είναι το ντέρμπι που δεν ξεχάσουν ποτέ ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Ηλίας Ατματσίδης. Ήταν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, καθώς το 0-1 φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους.

Ο μεν πρώτος κατάφερε να σώσει την εστία του αρκετές φορές κόντρα στους “ερυθρόλευκους” ενώ ο δεύτερος ήρθε από τον πάγκο καθώς ο Ντουμίτρου δεν τον είχε χρησιμοποιήσει εξ αρχής στο παιχνίδι καθώς ήταν τραυματίας.

Ο Ντέμης όμως λίγη ώρα αφού μπήκε στο ματς κατάφερε να χριστεί σκόρερ, να κάνει το 1-0 με ωραίο πλασέ και να οδηγήσει την ΑΕΚ σε νίκη εκτός έδρας.

Δείτε το βίντεο:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X