Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1 το 1997: Ο «Άτμα» ήταν ήρωας και ο Ντέμης... υπερήρωας! (VIDEO)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1 το 1997: Ο «Άτμα» ήταν ήρωας και ο Ντέμης... υπερήρωας! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ήταν 22 Σεπτεμβρίου του 1997 όταν οι Ατματσίδης-Νικολαΐδης έκαναν... κηδεία στον Ολυμπιακό βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο 1-0 του ΟΑΚΑ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν 22 Σεπτεμβρίου του 1997, όταν η ΑΕΚ επικρατούσε στο ΟΑΚΑ του Ολυμπιακού με τον Ντέμη Νικολαΐδη να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην αναμέτρηση.

Είναι το ντέρμπι που δεν ξεχάσουν ποτέ ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Ηλίας Ατματσίδης. Ήταν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, καθώς το 0-1 φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους.

Ο μεν πρώτος κατάφερε να σώσει την εστία του αρκετές φορές κόντρα στους “ερυθρόλευκους” ενώ ο δεύτερος ήρθε από τον πάγκο καθώς ο Ντουμίτρου δεν τον είχε χρησιμοποιήσει εξ αρχής στο παιχνίδι καθώς ήταν τραυματίας.

Ο Ντέμης όμως λίγη ώρα αφού μπήκε στο ματς κατάφερε να χριστεί σκόρερ, να κάνει το 1-0 με ωραίο πλασέ και να οδηγήσει την ΑΕΚ σε νίκη εκτός έδρας.

Δείτε το βίντεο:

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X