Άνω-κάτω του Παλάτι μετά την κηδεία - Χάσμα με Ουίλιαμ και Χάρι - Ποιον "διώχνει" ο Βασιλιάς Κάρολος

Άνω-κάτω του Παλάτι μετά την κηδεία - Χάσμα με Ουίλιαμ και Χάρι - Ποιον "διώχνει" ο Βασιλιάς Κάρολος

Ο Κάρολος καλείται να συμφιλιώσει τους ανθρώπους που αγαπά, αλλά παράλληλα να πάρει και κάποιες πολύ δύσκολες αποφάσεις!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη κιόλας ημέρα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ο βασιλιάς Κάρολος κλήθηκε να πιάσει στα χέρια του την «καυτή πατάτα» που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση της βρετανικής μοναρχίας.

Απ’ ό,τι φαίνεται, πρώτη του δουλειά ως βασιλιάς είναι να βάλει τάξη στην οικογένειά του, η οποία στο παρασκήνιο σπαράσσεται από διχόνοια και προβλήματα που προκαλούν ζημιά στη δημόσια εικόνα της.

Θέλοντας και μη, την ίδια βραδιά της κηδείας της μητέρας του ο Κάρολος ήρθε αντιμέτωπος με το ζήτημα «Χάρι και Μέγκαν». Η πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Suits», η οποία μετά την ιδιωτική κήδευση της Ελισάβετ παρέμεινε στο Κάστρο του Ουίνδσορ μαζί με τον Χάρι, του παρέδωσε επιστολή με την οποία ζητεί συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο για να ξεκαθαρίσουν τα προβλήματα που η ίδια και ο Χάρι προκάλεσαν μετά το Megxit.

f3 50

To «ζήτημα» μοιάζει με γόρδιο δεσμό, καθώς, παρόλο που ο Κάρολος έκανε γενναιόδωρες κινήσεις συμφιλίωσης, δίνοντάς τους πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις για τον θάνατο της Ελισάβετ, ο Χάρι και η Μέγκαν πάντα κάτι έβρισκαν για να γκρινιάξουν. Χθες, μάλιστα, υπήρξε δυσαρέσκεια διότι κατά την τηλεοπτική μετάδοση της κηδείας της Ελισάβετ ένα κερί έκρυψε μερικώς το πρόσωπο της Μέγκαν σε κάποια πλάνα.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X