«Κλέβει» τις εντυπώσεις στην προετοιμασία της ΑΕΚ ο Νίκος Περσίδης

«Κλέβει» τις εντυπώσεις στην προετοιμασία της ΑΕΚ ο Νίκος Περσίδης
Photo Credits: INTIME

Ο Περσίδης είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής στην προετοιμασία της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι εκτός από έξι ξένους προχώρησε και σε ενίσχυση του Ελληνικού κορμού της, με παίκτες όπως ο Νίκος Περσίδης, ο Παπαδάκης και ο Ξανθόπουλος.

Ήταν κάτι αναγκαίο για να υπάρχει επάρκεια στο Ελληνικό στοιχείο και ταυτόχρονο να γεμίσει με βάθος το ρόστερ, κάτι που δεν είχε η ομάδα πέρσι.

Ο Νίκος Περσίδης αποκτήθηκε μετά από 2 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Λαυρίου, που είχε κυρίως συμπληρωματικό ρόλο ερχόμενος από τον πάγκο. Πέρσι στην καλύτερη του χρονιά είχε 3.8 πόντους με το εντυπωσιακό 44.8% στα σουτ τριών πόντων και 1.9 ριμπάουντ, στα περίπου 14 λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ. Παρακάτω βλέπετε το shotchart του 27χρονου παίκτη για την σεζόν 2021-22.

«Κλέβει» τις εντυπώσεις στην προετοιμασία της ΑΕΚ ο Νίκος Περσίδης

Σε αυτό τον πρώτο καιρό που βρίσκεται στην ΑΕΚ και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, ο Έλληνας forward έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις με την απόδοση του. Όλοι μέσα στην ομάδα έχουν να λένε για το πόσο καλός χαρακτήρας είναι και πόσο εργατικός. Το εντυπωσιακό όμως μέχρι στιγμής, είναι οι εμφανίσεις του στα πρώτα φιλικά.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία παραλίγο να το κερδίσει μόνος του σκοράροντας 21 πόντους με 4 τρίποντα και 9 ριμπάουντ, ενώ και στο παιχνίδι με τη ρουμανική Κλουζ, ήταν ο καλύτερος παίκτης σκοράροντας 13 πόντους. Ο Ηλίας Καντζούρης τον χρησιμοποιεί μέχρι στιγμής αποκλειστικά στην θέση ‘4’, ως έναν παίκτη που επιθετικά θα φέρει stretch στοιχεία με το καλό του σουτ, επιτίθεται στα close out,  ενώ αμυντικά με την αθλητικότητά και την ενέργειά του, μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς.

«Κλέβει» τις εντυπώσεις στην προετοιμασία της ΑΕΚ ο Νίκος Περσίδης

Ίσως η απουσία των 3 ξένων της ρακέτας να του έδωσε την ευκαιρία να δείξει παραπάνω πράγματα και αυτός έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά, κάνοντας εξαιρετικά παιχνίδια. Σίγουρα με την επιστροφή όλων των παικτών, θα μειωθεί ο χρόνος του μέσα στο παρκέ, αλλά το θέμα για την ΑΕΚ είναι ότι βρήκε έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις όταν μπαίνει στο παρκέ, ειδικά με το καλό περιφερειακό του σουτ.

Η απόκτηση του, μέσα στο καλοκαίρι και εν μέσω ανακοινώσεων των ξένων της ομάδας, σίγουρα δεν προκάλεσε ενθουσιασμό, όμως στην πράξη φαίνεται πως η ΑΕΚ πέτυχε διάνα, με έναν παίκτη που βρίσκεται σε καλή ηλικία (27), είναι Έλληνας, μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, παίζοντας σε μια ομάδα με αρχές, ενώ η ενέργειά του και η αθλητικότητα είναι στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν συνολικά την φετινή ΑΕΚ. Στο χέρι του είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο στο παρκέ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X