Πέτρος Φιλιππίδης: Το γράμμα του ηθοποιού στον γιο του

Πέτρος Φιλιππίδης: Το γράμμα του ηθοποιού στον γιο του

Ένα γράμμα όλο νόημα από τον ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη στον γιο του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φως της δημοσιότητας είδε το γράμμα του ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, με το οποίο καλεί τον γιο του να ανοίξει έναν δικό του δρόμο, ενώ τον προτρέπει να αποστασιοποιηθεί από το παρελθόν.

Το γράμμα αυτό το είχε γράψει ο ηθοποιός, πολύ πριν ανοίξει ο κύκλος των καταγγελιών και των αποκαλύψεων και τονίζει, το πόσο πολύ θαυμάζει τον μονάκριβο γιο του, Δημήτρη.

«Παιδί μου μην ακούς κανέναν παρά μόνο την καρδιά σου, άκου τη σωστά και αυτή θα σε οδηγήσει στο φως. Αυτόν θαυμάζω λοιπόν εγώ, σε αυτόν ελπίζω, σε αυτόν επενδύω, σε αυτόν ποντάρω, σε αυτόν στοιχηματίζω, σε αυτόν και σε όλους τους συμμαθητές σου. Το μόνο που χρειάζεστε και εσύ και οι «φίλοι σου» είναι η ευχή μου. Αυτή την έχετε. Βοηθήστε μας να βγούμε στο φως μαζί σας. Για όση ζωή μας απομένει. Γιατί η ζωή είναι δική σας. Με την αγάπη μου, ο πατέρας σου» έγραφε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X