«Θα είναι έκπληξη αν ο Μαρσέλο βρει τον εαυτό του στον Ολυμπιακό»

«Θα είναι έκπληξη αν ο Μαρσέλο βρει τον εαυτό του στον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Ο Τιάγκο Σαλαζάρ από τους κορυφαίους Βραζιλιάνους ποδοσφαιρικούς αναλυτές καταθέτει την άποψη του για τον Μαρσέλο του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ρεπόρτερ και τηλεσχολιαστής της Gazeta Esportiva TV (https://twitter.com/TiagoSalazar) αναφέρθηκε στην μεταπήδηση του πρώην διεθνή μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης στον Ολυμπιακό σημειώνοντας πως έχει χάσει προ πολλού την φρεσκάδα του.

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, ο συμπατριώτης του, δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στην παρούσα φάση σε κάποιο εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων, ενώ εάν επέστρεφε στη Βραζιλία η πίεση θα ήταν μεγαλύτερη.

«Θα είναι έκπληξη αν ο Μαρσέλο βρει τον εαυτό του στον Ολυμπιακό»

«Ο Μαρσέλο εδώ και αρκετό διάστημα δεν διαθέτει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση για να αγωνιστεί σε κάποιο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έτσι θα έπρεπε να λάβει την σωστή απόφαση για την καριέρα του επιλέγοντας τον Ολυμπιακό. 

Υπήρχαν οι προσδοκίες πως θα μπορούσε να επιστρέψει στη Βραζιλία για να κλείσει την καριέρα του, αλλά ενδεχομένως εδώ η πίεση για να αποδώσει να ήταν πολύ μεγαλύτερη αφού ο κόσμος είναι απαιτητικός. 

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X