Ο δικός μας Παράδεισος, η δική τους Κόλαση!

Ο δικός μας Παράδεισος, η δική τους Κόλαση!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για το όνειρο που δεν είναι πια όνειρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πολέμησαν όσο δεν έχει πολεμηθεί άλλη προσπάθεια ομάδας να αποκτήσει γήπεδο (στη δική της γειτονιά και στο δικό της οικόπεδο) παγκοσμίως. Επιχείρησαν και έστησαν άπειρες παγίδες στην ΑΕΚ, με όλων των ειδών τους ύπουλους και βρώμικους τρόπους, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Έφαγαν αμέτρητες ήττες από την ΑΕΚ και τον κόσμο της, όπου κι αν αναμετρήθηκαν μαζί τους σε δικαστικό επίπεδο. Κατάφεραν βέβαια μέσα από όλο αυτόν τον πόλεμο, να καθυστερήσουν μεν την ενσάρκωση του ονείρου όλων των «Ενωσιτών», αλλά ακόμα και για αυτό, ξεφτιλίστηκαν και ξεμπροστιάστηκαν.

Ακόμα και τις προηγούμενες μέρες, διέρρεαν ψέματα και φυσικά εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα ξανά και ξανά. Ήλπιζαν οι άθλιοι συκοφάντες ότι θα μπορέσουν να μην πάρει άδεια το καλύτερο και το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας. Μα τώρα πια, ας το χωνέψουν!

Θα χύσουμε δάκρυα χαράς!

Το όνειρο των απανταχού «Ενωσιτών» δεν είναι πια όνειρο, αλλά μια ορατή πραγματικότητα! Και ο δικός τους εφιάλτης μόλις ξεκινά! Συγκεκριμένα, στις 30/9 (Θεέ μου, την άλλη Παρασκευή), με τα εγκαίνια και στις 3/10 με το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ύστερα από δύο ολόκληρες δεκαετίες!

Φίλες και φίλοι «Ενωσίτες», προμηθευτείτε χαρτομάντιλα γιατί έρχονται μέρες που θα χύσουμε δάκρυα χαράς!!!

Νομίζω ότι τα συναισθήματα δεν θα είναι απλά πρωτόγνωρα, αλλά κάτι που θα το κουβαλάμε μέσα μας, για όλη μας τη ζωή. Είτε θα είμαστε μέσα στα εγκαίνια του σπιτιού μας, είτε για όσους θα τα παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ.

Και μετά αρχίζουν τα γλέντια… Στο ΝΑΟ μας! Στον δικό μας Παράδεισο, στη δική τους Κόλαση!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X