Ιδανική πρεμιέρα η Εθνική Νέων

Ιδανική πρεμιέρα η Εθνική Νέων

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Εθνική Νέων στον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO Κ19, που φιλοξενείται στην Ελβετία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Εθνική Νέων στον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO Κ19, που φιλοξενείται στην Ελβετία, καθώς επιβλήθηκε της διοργανώτριας χώρας και μαζί με την Τσεχία, που επικράτησε 3-0 της Ανδόρας, τέθηκαν επικεφαλής του γκρουπ.

Με γκολ των Σπυράκου και Κούτσια η Εθνική Νέων πέτυχε μεγάλη νίκη στη Νιόν επί της διοργανώτριας του ομίλου Ελβετίας, στο πρώτο της παιχνίδι για την προκριματική φάση του EURO Κ19 και τέθηκε επικεφαλής του 1ου γκρουπ, μαζί με την Τσεχία που επιβλήθηκε 3-0 της Ανδόρας.

Το 1-0 για την Ελλάδα πέτυχε ο Νίκος Σπυράκος από ασίστ του Λάμπρου Σμυρλή στο 21΄. Λίγο μετά το γκολ που σημείωσε, στο 27΄, η Εθνική είχε δοκάρι με τον αρχηγό της Νίκο Χρήστου. Οι Ελβετοί προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά η ελληνική ομάδα έλεγξε τον ρυθμό και έφτασε στη μεγάλη νίκη. Και στο 84΄ μετά την ασίστ του Γκούμα, η Ελλάδα έφτασε στο 2-0 και το απιστέγασμα της νίκης με το γκολ του Γιώργου Κούτσια!

Ελβετία: Σπάιτσερ, Χάμερ, Νιακόσι, Μπέελι, Μέγερ (78΄ Γκούτζο), Κάλογκα, Αβντουλάχου, Βιχτ (62΄ Τσίπερφιλντ), Ν΄Ντέμα (62΄ Ντάντας Φερνάντες), Τογκενμπέργκερ (72΄ Κρεσέντι), Ντίας Πατρίτσιο (62΄ Γκεμπρεχεσούς).

Ελλάδα: Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Φίλων, Κεραμίτσης (63΄ Νικολάου), Χρήστου, Τσίκος (75΄ Γκούμας), Κούτσιας (87΄ Κυριόπουλος), Σμυρλής (75΄ Γκολφίνος), Κωττάς, Σπυράκος (87΄ Τασιούρας), Αλεξίου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X