Μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ: Θετική η εισήγηση από την επιτροπή της Περιφέρειας για την άδεια στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ: Θετική η εισήγηση από την επιτροπή της Περιφέρειας για την άδεια στο γήπεδο της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ, η Ένωση επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνειρο όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ γίνεται πραγματικότητα καθώς η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως ιστορική μιας και η επιτροπή της Περιφέρειας εισηγήθηκε θετικά για την άδεια της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena».

Πλέον όλοι μετράνε αντίστροφα για το πρώτο ματς κόντρα στον Ιωνικό στις 3 Οκτωβρίου, όπου θα σηματοδοτήσει και το τέλος της ξενιτιάς για την ΑΕΚ μετά από 19 χρόνια όπου η ομάδα αγωνίστηκε από τη Νέα Σμύρνη και τη Ριζούπολη μέχρι το ΟΑΚΑ.

Σήμερα, έγινε επιθεώρηση του γηπέδου από την επιτροπή της Περιφέρειας που είναι υπεύθυνη για την άδεια λειτουργίας.

Μετά από πολύωρο έλεγχο, η επιτροπή εισηγήθηκε θετικά για να αδειοδοτηθεί το γήπεδο της ΑΕΚ κι απέστειλε το σχετικό έγγραφο στην Περιφέρεια για τις τελικές υπογραφές!

Πλέον, αυτό που άπαντες αναμένουν είναι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία των υπογραφών από την πλευρά της Περιφέρειας για να εκδοθεί και τυπικά η άδεια και να γίνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ!

H αναμονή 19 ετών, από το γκρέμισμα του «Νίκος Γκούμας», φτάνει στο τέλος της και οι φίλοι της ΑΕΚ ετοιμάζονται για αυτό που καρτερούσαν τόσο πολύ…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X