Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ιδιαίτερη εκδήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ιδιαίτερη εκδήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος πραγματοποίησε μία ξεχωριστή εκδήλωση χθες βράδυ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεχωριστή ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, από τον Προέδρο της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το «Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος» προς τιμή του Παύλου Γιαννακοπούλου, παρουσία πολλών ανθρώπων από την πολιτική σκηνή της χώρας και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην Προέδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής οι Υπουργοί, Άδωνις Γεωργιάδης, Νότης Μηταράκης, Κυριάκος Πιερρακάκης, Θάνος Πλεύρης, οι υφυπουργοί Ζωή Ράπτη και Μίνα Γκάγκα, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, Ο Αλέκος Φλαμπουράρης από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωπος από το ΚΚΕ, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Βαρνάβας Θεοχάρης, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Παν. Κουρουμπλής, ο Δημήτρης Μελισανίδης, ο Προέδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος (πρώην Βουλευτής) επιχειρηματίες και πολλοί φίλοι του Παύλου και του Δημήτρη Γιαννακοπούλου.

Διαβάστε την συνέχεια για την λαμπερή εκδήλωση στο The Standard

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X