Έπος: Χάκαρε το site της Μπάγερν και του έστειλαν φανέλα του Μίλερ

Έπος: Χάκαρε το site της Μπάγερν και του έστειλαν φανέλα του Μίλερ
Photo Credits: INTIME

Χάκαρε το site της Μπάγερν, αλλά του είπαν και «ευχαριστώ» στέλνοντας του φανέλα του Τόμας Μίλερ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικό σκηνικό στο φως της δημοσιότητας. Οπαδός της Μπάγερν χάκαρε το site της, αλλά οι Βαυαροί του είπαν και «ευχαριστώ» στέλνοντας του φανέλα του Τόμας Μίλερ.

Οπαδός της Μπάγερν που είναι χάκερ και μένει στη Βραζιλία, μπήκε… παράνομα στο σάιτ των Βαυαρών, το χάκαρε και στη συνέχεια έστειλε e-mail στην ομάδα για να τους καταδείξει ένα σοβαρό λάθος που έχουν κάνει και θα μπορούσαν να το «πληρώσουν».

Αυτό το λάθος μπορούσε να αποβεί κρίσιμο και να διαρρεύσουν πληροφορίες όπως ονόματα, διευθύνσεις κλπ των εγγεγραμμένων μελών και αυτό θα ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για τον σύλλογο, το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει εμπορικά το κλαμπ αλλά και σε θέματα εμπιστοσύνης.

Ο χάκερ έστειλε λεπτομερέστατη αναφορά στον σύλλογο για το τεχνικό λάθος που υπάρχει και πόσο εύκολα μπορεί κανείς να παραβιάσει την ιστοσελίδα. Μάλιστα, οι Βαυαροί του απάντησαν με ένα μεγάλο ευχαριστώ και δώρο μια υπογεγραμμένη φανέλα του Τόμας Μίλερ.

«Μόλις βρήκα το λάθος, αμέσως, τα ξημερώματα, έκανα αναφορά και τους την έστειλα. Πήραν λίγο χρόνο για να φτιάξουν και δεν μου απάντησαν καν στην αρχή. Αλλά ένας δημοσιογράφος από την Globo (σσ. ο Ντάνιελ Μούντιμ) έμαθε αυτό το γεγονός και με βοήθησε να έρθω σε επαφή μαζί τους. Επιτυχώς. Το διόρθωσαν και ως τρόπο να με ευχαριστήσουν, μου έστειλαν μια φανέλα υπογεγραμμένη από το μεγαλύτερο είδωλο του συλλόγου, τον Τόμας Μίλερ», ανέφερε ο χάκερ στην βραζιλιάνικη «Globo Esporte».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X