Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της UEFA: «Καμία πιθανότητα για παιχνίδια του Champions League εκτός Ευρώπης»

Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της UEFA: «Καμία πιθανότητα για παιχνίδια του Champions League εκτός Ευρώπης»
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν ήτα ξεκάθαρος για τα δημοσιεύματα περί διεξαγωγής αγώνων του Champions League εκτός Ευρώπης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν ξέκοψε την κουβέντα που έχει προκύψει μετά τα δημοσιεύματα περί διεξαγωγής αγώνων του Champions League εκτός Ευρώπης. Συγκεκριμένα, ωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο για σκέψεις διεξαγωγής παιχνιδιών στις ΗΠΑ ή σε χώρες της Ασίας, αλλά διέψευσε κατηγορηματικά κάθε σενάριο.

«Με όλο τον σεβασμό στα Μέσα ενημέρωσης, είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς πως ισχύουν τέτοιου είδους ειδήσεις. Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ!», επισήμανε ο ισχυρός άνδρας της UEFA.

«Ξαφνικά διαβάσαμε σε διάφορα Μέσα πως θα συμβεί κάτι τέτοιο, ακόμα και αν δεν έχει συζητηθεί ποτέ μεταξύ μας. Θα ήξερα προφανώς αν υπήρχαν συζητήσεις για το ενδεχόμενο να παίξουμε αγώνες του Champions League εκτός Ευρώπης και δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό», ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος της UEFA.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X