ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα τους… τρόλαρε με push ups!

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα τους… τρόλαρε με push ups!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα... τρέλανε στο φινάλε τους παίκτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων είχε… μπόλικες απουσίες.

Ποδοσφαιριστές που βρίσκονται με τις Εθνικές τους έλειπαν και έτσι ο αριθμός παικτών που είχε στη διάθεση του ο Ματίας Αλμέιδα ήταν αρκετά μικρός. Έτσι δούλεψε ο «Μάτι» σε ασκήσεις με ειδικές συνθήκες άμυνας και επίθεσης, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη από τα άκρα. Στο φινάλε της προπόνησης που είχε… πολύ γέλιο και ευχάριστη ατμόσφαιρα από όλους (παίκτες και σταφ), ο Αλμέιδα έδωσε εντολή για κάθε είδους τελειώματα απέναντι σε τερματοφύλακες (Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ). Με πάσα και άμεση εκτέλεση, με ντρίπλα και εκτέλεση και με τα δύο πόδια, πάντα ερχόμενοι όλοι κάθετα από τον άξονα.

Τελευταία… πρόκληση ήταν να σημαδέψουν οι παίκτες το οριζόντιο δοκάρι. Εκεί έγινε ο μεγάλος χαμός. Όταν ένας παίκτης έβρισκε το δοκάρι, όλοι οι υπόλοιποι έκαναν push ups, ενώ όταν δεν το έβρισκε έκανε ο ίδιος. Μαζί σε όλα αυτά και ο ίδιος ο Ματίας Αλμέιδα. Και έκανε push ups και εκτελούσε.

Λίγοι παίκτες σημάδευαν και έβρισκαν το δοκάρι, ενώ ο ίδιος ο Αλμέιδα έκανε το… απόλυτο με 2/2. Και έδινε αμέσως εντολή μέσα σε γέλια να κάνουν όλοι push ups, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο παρακαλούσε για… άστοχα διότι δεν άντεχε άλλα push ups, μιας και ο ίδιος αστόχησε σε όλες τις προσπάθειες.

AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X