Μοράτα: «Μου τηλεφώνησε ο Τσάβι για να παίξω στην Μπαρτσελόνα»

Μοράτα: «Μου τηλεφώνησε ο Τσάβι για να παίξω στην Μπαρτσελόνα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία που είχε να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ο Άλβαρο Μοράτα.

Ο 29χρονος στράικερ μιλώντας στην ισπανική εκπομπή «El Larguero» ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, στην οποία αγωνιζόταν στη Γιουβέντους ως δανεικός, του τηλεφώνησε ο Τσάβι προκειμένου να «σπάσει» ο δανεισμός του και να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Ωστόσο, ο προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε διαφορετική άποψη, καθώς τον ήθελε στην ομάδα προκειμένου να αποτελέσει παρτενέρ του Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης των «μπιανκονέρι».

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είπε: «Υπήρξε ενδιαφέρον από την Μπάρτσα. Ναι, ο Τσάβι με πήρε τηλέφωνο, μίλησα μαζί του. Τι μου είπε; Μιλήσαμε για ποδόσφαιρο, λίγο από όλα και η αλήθεια είναι ότι εκτιμάται. Όταν ένας προπονητής και ένας πρώην παίκτης όπως ο Τσάβι τουλάχιστον σε έχει στο μυαλό του, σε κάνει να νιώθεις καλά».

Έτσι, τη φετινή σεζόν ο Μοράτα επέστρεψε στους «ροχιμπλάνκος»(με την Γιουβέντους να μην ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του), μετρώντας οκτώ συμμετοχές συνοδευόμενες με τρία γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X