Μοράτα: «Μου τηλεφώνησε ο Τσάβι για να παίξω στην Μπαρτσελόνα»

Μοράτα: «Μου τηλεφώνησε ο Τσάβι για να παίξω στην Μπαρτσελόνα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία που είχε να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ο Άλβαρο Μοράτα.

Ο 29χρονος στράικερ μιλώντας στην ισπανική εκπομπή «El Larguero» ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, στην οποία αγωνιζόταν στη Γιουβέντους ως δανεικός, του τηλεφώνησε ο Τσάβι προκειμένου να «σπάσει» ο δανεισμός του και να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Ωστόσο, ο προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε διαφορετική άποψη, καθώς τον ήθελε στην ομάδα προκειμένου να αποτελέσει παρτενέρ του Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης των «μπιανκονέρι».

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είπε: «Υπήρξε ενδιαφέρον από την Μπάρτσα. Ναι, ο Τσάβι με πήρε τηλέφωνο, μίλησα μαζί του. Τι μου είπε; Μιλήσαμε για ποδόσφαιρο, λίγο από όλα και η αλήθεια είναι ότι εκτιμάται. Όταν ένας προπονητής και ένας πρώην παίκτης όπως ο Τσάβι τουλάχιστον σε έχει στο μυαλό του, σε κάνει να νιώθεις καλά».

Έτσι, τη φετινή σεζόν ο Μοράτα επέστρεψε στους «ροχιμπλάνκος»(με την Γιουβέντους να μην ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του), μετρώντας οκτώ συμμετοχές συνοδευόμενες με τρία γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X