«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Σε εξέλιξη η τελική επιθεώρηση για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ!

«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Σε εξέλιξη η τελική επιθεώρηση για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Μία ημέρα νωρίτερα απ' ό,τι αρχικά είχε προαναγγελθεί, κλιμάκια της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής κάνουν επιθεώρηση στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονη κινητικότητα από το πρωί της Τετάρτης (21/09) στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Όπως είχε γίνει γνωστό από χθες, κλιμάκια της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής κάνουν την τελική επιθεώρηση για την άδεια λειτουργίας της «Αγια-Σοφιά Opap Arena», μία ημέρα νωρίτερα, θυμίζουμε, απ’ ό,τι αρχικά είχε προαναγγελθεί.

Η τελική επιθεώρηση θα γινόταν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, όμως λαμβάνει χώρα σήμερα, καθώς η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη και όλα γίνονται πιο γρήγορα χρονικά.

Μαζί με τα κλιμάκια της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής, που τσεκάρουν όλους τους χώρους για να δώσουν την άδεια, είναι και η ομάδα του Ανδριόπουλου, όπου τους συνοδεύει και τους εξηγεί όλα όσα έχουν γίνει.

Μέσα στη μέρα περιμένουμε τα νεότερα, με την αντίστροφη μέτρηση πια για να επιστρέψει η «Ένωση» στο σπίτι της να έχει ξεκινήσει.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X