Τρέλα η Μαρία Κορινθίου - Επιστρέφει στην τηλεόραση με… βαθύ ντεκολτέ (ΦΩΤΟ)

Τρέλα η Μαρία Κορινθίου - Επιστρέφει στην τηλεόραση με… βαθύ ντεκολτέ (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα καλύτερά της η Μαρία Κορινθίου! Η όμορφη ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει καταφέρει να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της.

Έχασε όλα εκείνα τα περιττά κιλά που την «ενοχλούσαν» και άρχισε να ακολουθεί έναν διαφορετικό τρόπο ζωής ακολουθώντας μια σωστή διατροφή που την βοηθά να διατηρεί την υπέροχη σιλουέτα της.

Όχι, πως ποτέ η Μαρία Κορινθίου είχε πρόβλημα με τα κιλά της, ίσα ίσα που ανήκε και ανήκει στις πιο juicy γυναίκες της Ελληνικής showbiz με θελκτικές μεσογειακές καμπύλες.

Η ίδια μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε πως ο λόγος που μπήκε στη διαδικασία να χάσει κιλά ήταν γιατί δεν αισθανόταν η ίδια καλά με τον εαυτό της.

«Φυσικά αδυνάτισα, άλλα δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο. Έχω γιατρέψει την ψυχούλα μου. Μπήκα σε διατροφή, γιατί ταυτόχρονα μπήκα σε διαλογισμό και ήθελα να αποβάλω, ό,τι τοξικό υπήρχε γύρω μου. Αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα βάρος, ένα περιττό», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου. «Δόξα τω Θεώ τα έχω όλα, το παιδί μου, την οικογένεια μου, την υγεία μου. Οι δικοί μου είχαν μία σοβαρή επέμβαση, έλεγα πάντα «όλα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε την ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X