Γκριεζμάν: Η Γιουνάιτεντ σχεδιάζει να κινηθεί για την απόκτηση του Γάλλου τον Γενάρη

Γκριεζμάν: Κοντά σε συμφωνία Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο για μείωση της οψιόν αγοράς του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Ατλέτικο μέχρι τη φυγή του για την Μπαρτσελόνα το 2019. Το πέρασαμα του Γάλλου από τη Βαρκελώνη δεν ήταν επιτυχημένο όμως κι έφερε την επιστροφή του στους «ροχιμπλάνκος» υπό τη μορφή δανεισμού.

Αναμενόταν αυτός ο δανεισμός να μετατραπεί σε μόνιμη μετακίνηση πίσω στην πρωτεύουσα της Ισπανίας το επόμενο καλοκαίρι, μετά από μια δεύτερη σεζόν ως δανεικός. Ωστόσο, η Ατλέτι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν θέλει να ξοδέψει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, που υπαγόρευε η αρχική συμφωνία με την Μπάρτσα.

Για να ξεπεραστεί αυτό, όπως είναι γνωστό, ο σύλλογος της Μαδρίτης εφαρμόζει μια ιδιαίτερη στρατηγική χρησιμοποιώντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή με τη Γαλλία το 2018 συγκεκριμένα λεπτά σε κάθε αναμέτρηση. Κάτι που θα εξόργιζε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές χωρίς τέλος.

Με τη διαμάχη να μαίνεται, ιδανική και για τις δύο ομάδες λύση φαίνεται πως θα δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το «Athletic». Οι «κόκκινοι διάβολοι» ρώτησαν για τον 31χρονο το καλοκαίρι, αλλά σε εκείνο το σημείο ο παίκτης ήταν «συγκεντρωμένος στο να μείνει» στην Ατλέτι.

Με όλα τα ζητήματα στον αέρα που θα μπορούσαν να αλλάξουν και, εάν η Γιουνάιτεντ πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η πλευρά του Έρικ τεν Χαγκ θα μπορούσε να κινηθεί τον Ιανουάριο για τον Γάλλο σταρ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X