Τρέλα στην Αργεντινή με τα Panini ενόψει Μουντιάλ: Εξαφανίστηκαν από τα καταστήματα!

Τρέλα στην Αργεντινή με τα Panini ενόψει Μουντιάλ: Εξαφανίστηκαν από τα καταστήματα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι η περίοδος τέτοια, αφού διαχρονικά πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο η θρυλική Panini με τα αυτοκόλλητά της έχει την τιμητική της!

Ο φετινός χαμός, ωστόσο, τουλάχιστον στην Αργεντινή, δεν έχει προηγούμενο! Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, στα ψιλικατζίδικα σε όλη την Αργεντινή, τα παιδιά -και οι γονείς τους- εξαφανίζουν τα αυτοκόλλητα της Panini για το επερχόμενο Μουντιάλ, με πολλά καταστήματα να έχουν μείνει χωρίς απόθεμα!

Στη γενέτειρα των θρύλων του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι, επιγραφές σε ορισμένες βιτρίνες έγραφαν «όχι άλλα αυτοκόλλητα ή άλμπουμ», αναφερόμενοι στα συλλεκτικά άλμπουμ με αυτοκόλλητα του 2022 ενόψει του τουρνουά του Νοεμβρίου στο Κατάρ.

Η «τρέλα» αυτή έχει δημιουργήσει, φυσικά, ένα κύμα χαμού στα social media και σάτιρας, ακόμη και τη δημιουργία μιας εφαρμογής, που επιτρέπει να παρακολουθεί κανείς πού θα βρει τα πολυπόθητα αυτοκόλλητα!

«Είναι απογοητευτικό να μην μπορείς να βρεις κανένα», είπε ο Exequiel Claverie, ένας 38χρονος επαγγελματίας των μέσων ενημέρωσης και πατέρας τριών παιδιών, που είναι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ.

«Φτάνω σπίτι κάθε μέρα και τα παιδιά μου με ρωτάνε: ”Γεια μπαμπά, αγόρασες αυτοκόλλητα;” – Δεν υπάρχουν»!

Η Αργεντινή, που κέρδισε το Κόπα Αμέρικα πέρυσι, θα ταξιδέψει στο Κατάρ μαζί με άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Εκουαδόρ, Μεξικό και Κόστα Ρίκα.

Η ιταλική εταιρεία παραγωγής αυτοκόλλητων Panini λέει ότι φέτος πολλοί ενήλικες συλλέγουν επίσης αυτοκόλλητα, αυξάνοντας τη ζήτηση.

Η προτεινόμενη τιμή ενός πακέτου με πέντε αυτοκόλλητα είναι 150 πέσος (κοντά στο ένα δολάριο με την επίσημη ισοτιμία), αλλά η έλλειψη έχει οδηγήσει σε διπλασιασμό ή τριπλασιασμό των τιμών σε ανεπίσημες αγορές, συμπεριλαμβανομένου ενός στο πάρκο Rivadavia του Μπουένος Άιρες.

Η ολοκλήρωση του άλμπουμ με 600 αυτοκόλλητα θα μπορούσε να κοστίσει περίπου 20.000 πέσος (140 ευρώ), ένα τεράστιο ποσό σε μια χώρα που αντιμετωπίζει βαθύ πληθωρισμό και σοβαρή οικονομική κρίση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X