Πικέ: Επιβεβαίωσαν ότι απατούσε την Σακίρα και με την Μπαρ Ραφαέλι

Πικέ: Επιβεβαίωσαν ότι απατούσε την Σακίρα και με την Μπαρ Ραφαέλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελικά το είχε ξανακάνει… Ο Ζεράρντ Πικέ φαίνεται ότι δεν ήταν πιστός στην Σακίρα και παλιότερα, και όχι μόνο τώρα σε μια παράνομη σχέση που οδήγησε και στο διαζύγιο του με την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Ένας Αργεντινός παπαράτσι ανέφερε ότι ο Πικέ διατηρούσε παράνομη σχέση και με την Μπαρ Ραφαέλι, το γνωστό μοντέλο από το Ισραήλ, που διατηρούσε δεσμό προ ετών και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

«Το ρήγμα μεταξύ τους ξεκίνησε επειδή η Σακίρα βρήκε μηνύματα του Πικέ με την Ραφαέλι και δεν ήταν απλά μηνύματα, αλλά κάτι περισσότερο. Είχαν κανονίσει και συναντήσεις», αναφέρει ο παπαράτσι από την Αργεντινή.

Η Ραφαέλι όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Μάρτιν απλώς ανέφερε ότι είναι καλοί φίλοι με τον Πικέ.

Ωστόσο, τα όσα υποστηρίζει ο Μάρτιν είναι περισσότερο επιβαρυντικά… «Έστειλα τις πληροφορίες που είχα σε μία πηγή κοντά στη Σακίρα πριν από λίγες ημέρες. Μετά από λίγο, κατάφεραν να επαληθεύσουν τη σχέση του Πικέ με τη Ραφαέλι το 2012», τονίζει και συνεχίζει: «Ακόμη πριν από λίγες ημέρες μίλησε με έναν στενό φίλο της Ραφαέλι, ο οποίος ήταν και φίλος μου για πολλά χρόνια και αυτός επιβεβαίωσε τον λόγο για τα συχνά ταξίδια που είχε το μοντέλο στην Βαρκελώνη εκείνη την εποχή», ανέφερε.

Θυμίζουμε ότι οι φήμες είχαν κυκλοφορήσει και προ ημερών με πληροφορίες Ισπανού δημοσιογράφου, αλλά πλέον τα όσα αναφέρει ο παπαράτσι έρχονται να… επιβεβαιώσουν τις φήμες αυτές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X