Νοκ άουτ και οι Πολιτάνο - Πελεγκρίνι στην Εθνική Ιταλίας

Νοκ άουτ και οι Πολιτάνο - Πελεγκρίνι στην Εθνική Ιταλίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λορέντζο Πελεγκρίνι και Ματέο Πολιτάνο τέθηκαν, λόγω τραυματισμού, εκτός αποστολής της εθνικής Ιταλίας ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων με Αγγλία (23/9 στο Μιλάνο) και Ουγγαρία (26/9 στη Βουδαπέστη) για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές του Nations League.

Ο Πελεγκρίνι αγωνίστηκε με πόνο στο μηρό στην κυριακάτικη ήττα της Ρόμα από την Αταλάντα στο «Ολίμπικο» (0-1). Ο μέσος των «τζιαλορόσι» υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Ιταλίας και αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την αποστολή της «σκουάντρα ατζούρα», προκειμένου να ξεκουραστεί.

Από την πλευρά του, ο Πολιτάνο αντικαταστάθηκε στη διάρκεια της εκτός έδρας νίκης της Νάπολι επί της Μίλαν στο Σαν Σίρο (2-1). Ο μέσος των «παρτενοπέι», ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και ο τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, προκειμένου να μη ρισκάρει κάποια επιδείνωση στον τραυματισμό του παίκτη.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X