ΑΕΚ: Ολα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή - Οι λόγοι που οδηγούν σε αυτήν την απόφαση

ΑΕΚ: Ολα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή - Οι λόγοι που οδηγούν σε αυτήν την απόφαση
Photo Credits: INTIME

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ δεν ψάχνεται για αριστερό μπακ ή στόπερ στην αγορά των ελεύθερων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος, σχεδόν όπως ήθελε. Με καλή ψυχολογία έπειτα από εκτός έδρας νίκη, με τη διαφορά από την κορυφή να μην είναι χαώδης, με πίστη στη δουλειά που γίνεται καθημερινά στα Σπάτα.

Στο διάστημα που μεσολαβεί ως την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στην ΑΕΚ έχουν ως προτεραιότητα να ετοιμαστούν τα πάντα για την είσοδο στην «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά», αλλά δεν φαίνεται να δραστηριοποιούνται ιδιαίτερα για άλλη μεταγραφική κίνηση.

Ακόμα και έπειτα από το ματς στο Αγρίνιο, υπήρχε σε κομμάτι του κόσμου της ΑΕΚ η αίσθηση πως θα πρέπει να υπάρξει κάποια κίνηση με αριστερό μπακ ή και στόπερ.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, για την ΑΕΚ υπήρχε μόνο μια χαραμάδα που θα άνοιγε την πόρτα, μόνο υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Μπορεί στην ΑΕΚ να είχαν… παραβεί μια φορά (ελέω Φερνάντες) την αναφορά για φινάλε μεταγραφών με τις προσθήκες των Σιντιμπέ και Φαν Βέερτ, αλλά τώρα δείχνουν να το εννοούν.

Οι σκέψεις του Αλμέιδα και του σχεδιασμού

Η απάντηση που δίδεται από τους υπεύθυνους της ΑΕΚ σε όσους ατζέντηδες επικοινωνούν αυτήν την περίοδο, είναι πως δεν θα πάρουν άλλον παίκτη. Προς αυτό συνηγορεί η σκέψη του Αλμέιδα, που ουδέποτε έθεσε θέμα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις δημόσια έχει πει, πως είναι καλά στα άκρα. Ακόμα και τώρα που πλέον παίζει με τετράδα, δείχνει αρκετά ικανοποιημένος από τις λύσεις που του προσφέρουν οι Χατζισαφί και Μοχαμάντι, ενώ σε λίγο προστίθεται στην εξίσωση και ο Σιντιμπέ, που δύναται να παίξει και αριστερά.

Διαβάστε τη συνέχεια

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X