Το είπε και το έκανε ο Αγγελόπουλος - Κλείνουν όλες οι εκκρεμότητες της ΑΕΚ και «σβήνουν» τα ban από την FIBA!

Το είπε και το έκανε ο Αγγελόπουλος - Κλείνουν όλες οι εκκρεμότητες της ΑΕΚ και «σβήνουν» τα ban από την FIBA!
Photo Credits: INTIME

Βρέθηκε επιτέλους λύση στο μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε στην ΚΑΕ ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ μετά από καιρό παρουσιάζει μια άκρως θετική εξέλιξη για την ομάδα αλλά και το κλαμπ.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία διευθέτησης των διαφόρων οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχει απέναντι σε πρώην παίκτες και προπονητές. Τα περίφημα 24 ban της FIBA, που έχει τιμωρήσει την ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν σε λίγες ημέρες, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με όλες τις απαραίτητες πλευρές.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ, δούλεψαν σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα και ξοδεύοντας πάρα πολλά χρήματα, τελικά έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, για να μπορέσει τελικά η ΑΕΚ να συμμετέχει στις αγωνιστικές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Πλέον θα πάρει κάποιο διάστημα για να «σβήσουν» και από το site της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αλλά είναι δεδομένο ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ τα αφήνει πίσω και επικεντρώνεται από εδώ και πέρα μόνο στην αγωνιστική της πρόοδο.

Είναι λογικό όλο αυτό να είχε προκαλέσει την αγωνία των φιλάθλων της ΑΕΚ, όμως η σιγή της ΚΑΕ τόσο καιρό μεταφράστηκε σε αποτέλεσμα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X