Αλβανός στο enwsi.gr: «Στόχος μας και οι τρεις τίτλοι- Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Παπασταμάτης: «Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για την μνήμη του πατέρα μου είναι αυτό το τουρνουά»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την ετοιμότητα της ομάδας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Αλβανός συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ σαν πρώτος προπονητής για τη φετινή σεζόν, οδηγώντας την ομάδα σε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει μια νέα ΑΕΚ αντάξια του ονόματος και των προσδοκιών που υπάρχουν. Παρά το γεγονός πως κλήθηκε να «χτίσει» από το μηδέν ουσιαστικά μια νέα ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτης, η πρεμιέρα τον δικαίωσε απόλυτα. Ο ίδιος πιστός στην νοοτροπία που ακολουθεί όλα τα χρόνια της πορείας του, διατήρησε χαμηλούς τόνους και τόνισε πως η ομάδα έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά της για να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί και θέλει.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο enwsi.gr μετά το τέλος του αγώνα: «Σίγουρα, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, σίγουρα κάναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην άμυνα, δεν επιτρέψαμε σε μια ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού να βάλει πάρα πολλά γκολ και εκεί ήταν το κλειδί της επιτυχίας, ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην άμυνα μας. Για το χρονικό διάστημα που αυτή η ομάδα είναι μαζί, παρότι έχει πολλούς καινούριους παίκτες, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι μετά από επτά εβδομάδες προετοιμασίας, για το δέσιμο της ομάδας σε αυτό το χρονικό διάστημα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ήταν απλώς μια νίκη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος, σίγουρα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα και είμαι σίγουρος ότι όσο περνάει ο καιρός, αυτή η ομάδα θα δένεται ακόμα περισσότερο και θα εμφανίζεται πολύ καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς Θα παλέψουμε και για τους τρεις τίτλους, γι’ αυτό είμαστε εδώ, γι’ αυτό έχουμε φτιάξει αυτό το ρόστερ. Σίγουρα, θέλει πάρα πολύ υπομονή, σήμερα, σε μερικά σημεία, δείξαμε λίγο αδυναμία που οφείλεται στο γεγονός πως είμαστε πολύ λίγο χρόνο μαζί σαν ομάδα. Όλα αυτά πιστεύω με τον χρόνο θα διορθωθούν και θα παίζουμε ακόμα καλύτερα».

Όσο για το αν η νίκη αυτή τους δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόντουσαν για τη συνέχεια τόνισε: «Σίγουρα μας δίνει μια αυτοπεποίθηση παραπάνω. Δεν θέλαμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό τόσο νωρίς αλλά αφού έτσι ήρθε η κλήρωση θέλαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και πιστεύω το καταφέραμε. Η ομάδα έδειξε μεγάλη ενέργεια και ομαδικότητα και το παιχνίδι αυτό ήταν σημαντικό για μας για πολλούς λόγους. Για μένα πάντα κορυφαία είναι όλη η ομάδα, γιατί μόνο έτσι μπορεί να έρθει ένα αποτέλεσμα ανεξάρτητα από την ατομική απόδοση του κάθε παίκτη. Προχωράμε όμως γιατί είμαστε μόνο στην αρχή».

 

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X