Το ευχαριστώ της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Αυτός είναι ο κόσμος μας, που προκαλεί σεισμό και ανατριχίλα»

Το ευχαριστώ της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Αυτός είναι ο κόσμος μας, που προκαλεί σεισμό και ανατριχίλα»
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον κόσμο της για την τεράστια στήριξη που προσέφερε στην ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ έβαλε χθες το πρώτο και σημαντικό γκολ με την ατμόσφαιρα και υποδειγματική συμπεριφορά του στο «Γ. Κασιμάτης».

Σε μια έδρα που «έβραζε» και δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα ο κόσμος στήριξε την ομάδα μόνο με την φωνή του χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Η Ερασιτεχνική με ανάρτηση της δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τον κόσμο της για την μαζική του παρουσία και την τεράστια στήριξη του στην ομάδα: «Αυτός είναι ο κόσμος της ΑΕΚ! Πάντα δίπλα στην ομάδα! Να γεμίζει το γήπεδό μας και με το πάθος και τη φωνή του, να προκαλεί σεισμό και ανατριχίλα! Όλη η ομάδα σας ευχαριστεί! ΜΑΖΙ είμαστε ΕΝΑ! ΜΑΖΙ θα φτάσουμε στην κορυφή! ΜΟΝΟ ΑΕΚ».

Το δικό του σχόλιο έκανε και ο Διευθυντής επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής, Πάνος Λούπος σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Υπόκλιση σε αυτό τον κόσμο, που έδειξε ότι πραγματικά «καυτή» έδρα, σημαίνει να στηρίζεις μαζικά και παθιασμένα, μόνο με τη φωνή σου και χωρίς ακρότητες!»

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X