«Ξέσπασε» ο Σκαριόλο για Λορένζο Μπράουν: «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»!

«Ξέσπασε» ο Σκαριόλο για Λορένζο Μπράουν: «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Eurobasket από την Ισπανία και στον Λορένζο Μπράουν και στη συζήτηση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες για τον νατουραλιζέ άσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Gazzetta dello Sport»:

«Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω! Ο Λορένζο ήθελε να παίξει στην εθνική Ισπανίας και για το λόγο αυτό αρνήθηκε το αμερικανικό του διαβατήριο. Δεν το κάνουν όλοι αυτό. Ήμουν προπονητής του στο Τορόντο και γνωρίζω καλά τις αρετές που έχει ως άνθρωπος και παίκτης. Δεν είχα καμία αμφιβολία όταν τον κάλεσα».

Για την απρόσμενη πορεία της Ισπανίας στο Eurobasket: «Ήμασταν όγδοοι στα Power Rankings, ενώ το 2019 που επίσης το πήραμε ήμασταν πέμπτοι. Ο στόχος μας ήταν να παρουσιάσουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο έχοντας εννιά πρωτάρηδες σε μεγάλη διοργάνωση. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να φτάσουμε στο τρόπαιο. Όλες οι ομάδες μου που έχουν πάρει χρυσό είναι ξεχωριστές, αλλά όλες έχουν κοινό παρονομαστή την ταυτότητα και το ομαδικό πνεύμα».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X