Ολυμπιακός: Έτοιμοι οι Μίτσελ και Καμπιάσο, ποιοι άλλοι «παίζουν»

Ολυμπιακός: Έτοιμοι οι Μίτσελ και Καμπιάσο, ποιοι άλλοι «παίζουν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στη μέρα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Οι Μίτσελ και Εστέμπαν Καμπιάσο θεωρούνται «σταντ μπάι», στο… τραπέζι αρκετά ακόμα ονόματα.

Κρίσιμη μέρα στους Πειραιώτες. Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα προχωρήσουν στις τελικές επαφές για τον αντικαταστάτη του Κάρλος Κορμπεράν και δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική απόφαση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Σύμφωνα με το «Φως», ο Μίτσελ είναι μία από τις επιλογές και θεωρείται… έτοιμος να αναλάβει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος μπορεί να προσφέρει ως βοηθός του ή σε άλλο πόστο.

Βέβαια, όπως τονίζεται, ο Ολυμπιακός εξετάζει την αγορά για πιο «δυνατό» όνομα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη πρόταση στον Μαρθελίνιο και πως υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Πάουλο Σόουζα.

Από εκεί και πέρα, ακούστηκαν φήμες για επαφές των «ερυθρόλευκων» με τους Τσάμπι Αλόνσο και Χαβιέρ Καγέχα, ενώ στο… μιξ υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Κίκε Σετιέν και Λοράν Μπλαν.

Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι του συλλόγου θα πάρουν άμεσα την απόφαση για τον επόμενο προπονητή, αφού δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω σε Super League και Europa League.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X