Καρασαββίδης: «Η εικόνα μας δεν ήταν καλή»

Καρασαββίδης: «Η εικόνα μας δεν ήταν καλή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια αρκετά καλή εμφάνιση και έχοντας τον «καυτό» κόσμο στο πλευρό της, η ΑΕΚ επικράτησε 25-22 του Ολυμπιακού στο «Γ.Κασιμάτης» και πανηγύρισε τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν!

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Καρασαββίδης, στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καλή εικόνα, όμως πλέον γνωρίζουν τι να περιμένουν από την «Ένωση».

«Το ματς μπορούσε να πάει στο σκορ. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή, το σκορ μπορούσε να πάει και καλύτερα και χειρότερα. Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη ψυχολογικά για μία μάχη, εμείς φυσιολογικά ερχόμενοι από μια προετοιμασία που όλα πηγαίνουν καλά, έχοντας πάρει το πρωτάθλημα, δεν καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς όσο θα θέλαμε. Ωστόσο, ό,τι έκπληξη ήταν να πάρουμε από την ΑΕΚ την πήραμε, νομίζω τώρα τους… μετρήσαμε και στη συνέχεια, θα είμαστε διαφορετικοί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X