Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα.

Από τότε που ο Ζοάν Λαπόρτα επανήλθε στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, ο καταλανικός σύλλογος έχει ανακτήσει αξιοπρεπή οικονομική κατάσταση.

Αφού ενεργοποίησαν αρκετούς οικονομικούς μοχλούς για να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα με μεταγραφές από το «πάνω ράφι», οι «Μπλαουγκράνα» μόλις ανακοίνωσαν τα οικονομικά αποτελέσματά τους.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μπαρτσελόνα, που συνεδρίασε σε τακτική συνεδρίαση στα κεντρικά γραφεία του Barça Store Canaletes, του επίσημου καταστήματος του συλλόγου στη Ράμπλα της Βαρκελώνης, κατέληξε στις ακόλουθες συμφωνίες:

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τον προϋπολογισμό για τη σεζόν 2022-23, ο οποίος περιλαμβάνει προϋπολογισμό λειτουργικών κερδών 1,255 δισ. ευρώ, με προβλεπόμενα κέρδη 274 εκατ. ευρώ.

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, το διοικητικό συμβούλιο της Μπάρτσα έκλεισε το οικονομικό έτος 2021/22 με κύκλο εργασιών 1,017 δισεκατομμυρίων ευρώ και κέρδη 98 εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Καταλανών.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X