Φούντας: «Απορρίπτω τον ρατσισμό σε κάθε μορφή του»

Φούντας: «Απορρίπτω τον ρατσισμό σε κάθε μορφή του»
Photo Credits: INTIME

Ο Ταξιάρχης Φούντας τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά τις κατηγορίες περί ρατσιστικής επίθεσης που του αποδίδεται από παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φούντας κατηγορήθηκε ότι αποκάλεσε στα αγγλικά “νέγρο” τον Τζαμαϊκανό στόπερ της Ίντερ Μαϊάμι Ντέιμιαν Λόου, κάτι που διαψεύδει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

«Δεν χρησιμοποίησα τη λέξη την οποία με κατηγορούν ότι χρησιμοποίησα. Αυτήν τη απεχθή ρατσιστική προσβολή την αποκηρύσσω και δεν τη χρησιμοποίησα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Φούντας.

«Ειπώθηκαν πολλές κουβέντες στο γήπεδο, αλλά δεν επιτέθηκα ρατσιστικά σε κανέναν» συμπλήρωσε και επισήμανε: «Απορρίπτω τον ρατσισμό σε κάθε μορφή του. Είναι απεχθής. Έχω πολλούς φίλους από πολλές κουλτούρες. Πάντα σέβομαι την κουλτούρα, τη θρησκεία και το χρώμα δέρματος κάθε ατόμου και γι’ αυτό είμαι πολύ αναστατωμένος από αυτήν την κατηγορία και λυπημένος που κατηγορήθηκα λανθασμένα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taxiarchis Fountas (@taxiarchisfountas)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X