ΑΕΚ: Ο κόσμος έβαλε το πρώτο γκολ- Φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα Μπακαούκας και όλη η παλιά ...παρέα! (ΦΩΤΟ)

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει δημιουργήσει φοβερή ατμόσφαιρα στο «Γ. Κασιμάτης».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε κάνει κάλεσμα στον κόσμο για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και οι φίλοι της ανταποκρίθηκαν και μάλιστα με το παραπάνω.

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» από νωρίς δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Με φωνή και παλμό μόνο όπως τους είχε ζητήσει η ΑΕΚ δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να εμψυχώνουν την ομάδα. Η παρουσία τους έδωσε μεγάλη χαρά και ώθηση και στους παίκτες που ήθελαν να ζήσουν ξανά την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Είναι ενδεικτικό μάλιστα πως μόλις η ομάδα μπήκε στο γήπεδο και ο κόσμος άρχισε να τραγουδάει ο Λέμος απευθύνθηκε γελώντας στον Μάτσκεβιτς λέγοντας «στα έλεγα». Σαν να τον είχε προετοιμάσει για αυτό που θα ζούσε σήμερα.

ΑΕΚ: Ο κόσμος έβαλε το πρώτο γκολ- Φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Ο κόσμος έβαλε το πρώτο γκολ- Φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X