Ο Ολυμπιακός... διέγραψε στα μουγκά τον Τοροσίδη!

Ο Ολυμπιακός... διέγραψε στα μουγκά τον Τοροσίδη!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός διέγραψε τον Βασίλη Τοροσίδη στα μουγκά, αλλά στο Internet, ευτυχώς ή δυστυχώς, τίποτα δεν περνά απαρατήρητο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν υπάρχει… πουθενά στον Ολυμπιακό! Ο Ολυμπιακός τον διέγραψε στα μουγκά, αλλά στον κυβερνοχώρο τίποτα δεν περνά απαρατήρητο!

Μετά το σιωπηρό φινάλε μέσα στο καλοκαίρι, πλέον το όνομα του άλλοτε Έλληνα διεθνή δεν υφίσταται ούτε καν στο επίσημο σάιτ της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Ναι, καλά διαβάσατε…

Ο Βασίλης Τοροσίδης αποτελεί παρελθόν και για την επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ελλάδας. Αν κάποιος το επισκεφθεί θα το διαπιστώσει. Ο «Τόρο» δεν εμφανίζεται όπως το προηγούμενο διάστημα στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, καθώς όταν αναζητά κανείς αυτή τη θέση βλέπει: «page not found».

Και επειδή, ενδεχομένως, πολλοί να το συνδυάσουν με κάποια αναβάθμιση ή αλλαγή στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί τα υπόλοιπα αξιώματα και πρόσωπα φαίνονται καθαρά, όπως π.χ. του αθλητικού διευθυντή, Κριστιάν Καρεμπέ ή του γενικού αρχηγού της ομάδας, Αβράαμ Παπαδόπουλου. Έτσι η μόνη θέση που «αγνοείται» είναι αυτή του Βασίλη Τοροσίδη.

Και αυτά τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει ο Σεπτέμβριος και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση του τρίτου προπονητή μετά την απομάκρυνση των Μαρτίνς και Κορμπεράν.

Έτσι μένει να φανεί τι συμβαίνει, πραγματικά, με τον Ξανθιώτη βετεράνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος προαναφέραμε δεν φαίνεται πουθενά στον Ολυμπιακό και επί της ουσίας προκύπτει ένα σιωπηρό φινάλε. Το τελευταίο, άλλωστε, διάστημα ο «Τόρο» δεν φαινόταν το ίδιο ενεργός με την ομάδα.

Ειδικά από την άφιξη του Κάρλος Κορμπεράν και μετά, δεν ήταν πουθενά, ωστόσο διατηρούσε ακόμα έστω και τυπικά τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πηγή: sdna.gr

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X