Επική τούμπα από τον Post Malone κατά τη διάρκεια συναυλίας του (VIDEO)

Επική τούμπα από τον Post Malone κατά τη διάρκεια συναυλίας του (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ράπερ Post Malone κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Σεντ Λούις το βράδυ του Σαββάτου (17.09.2022) είχε μια επικίνδυνή πτώση πάνω στη σκηνή και έδειξε να πονά έντονα, με τους γιατρούς να σπεύδουν στο πλευρό του.

Ο 27χρονος Αμερικανός ράπερ την ώρα που ερμήνευε το «Circles» σε συναυλία του στο Enterprise Center, παραπάτησε και προσγειώθηκε στο έδαφος της σκηνής, σοκάροντας κοινό και συνεργάτες.

Το κοινό άρχισε να φωνάζει το όνομά του για να τον εμψυχώσει, ενώ η μουσική σταμάτησε και ο ράπερ μετά από λίγο κατάφερε να σηκωθεί και να αποχωρήσει από τη σκηνή με τη βοήθεια των γιατρών, διαβεβαιώνοντας το κοινό πως θα αποσυρθεί στα παρασκήνια μόνο για λίγα λεπτά μέχρι να συνέλθει.

Ο Post Malone μετά από λίγο επέστρεψε και ανέφερε ότι για το ατύχημα του, ευθυνόταν μια τρύπα στη σκηνή, ενώ ευχαρίστησε τους θαυμαστές του που δεν αποχώρησαν.

Ο τραγουδιστής του «Sunflower» ολοκλήρωσε τη συναυλία και ευχαρίστησε ξανά το κοινό του, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ενημέρωσε επίσης τους θαυμαστές του πως επέστρεψε από το νοσοκομείο, όπου του έδωσαν μερικά παυσίπονα για να συνεχίσει την περιοδεία του και πως όλα είναι καλά, ενώ δεσμεύτηκε πως την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί το Σεντ Λούις, θα δώσει ένα μεγαλύτερο σόου για να αναπληρώσει τον χρόνο που χάθηκε εξαιτίας του περιστατικού.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X