ΠΑΕ ΑΕΚ για υπογειοποίηση: «Στιγμή - ορόσημο στη διαδρομή προς τη λειτουργία της OPAP Arena»

ΠΑΕ ΑΕΚ για υπογειοποίηση: «Στιγμή - ορόσημο στη διαδρομή προς τη λειτουργία της OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορική ημέρα η σημερινή για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και το γήπεδο της ΑΕΚ!

Νωρίτερα έγινε η τελετή για τα εγκαίνια της Υπογειοποίησης Πατριάρχου Κωνσταντίνου & Φωκών στον Δήμο και αμέσως μετά την τελετή ο δρόμος δόθηκε και επίσημα στην κυκλοφορία.

Πρόκειται για μια τελετή εγκαινίων, που μπορεί να χαρακτηριστεί… πρόγευμα των όσων θα ακολουθήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ.

Σε ανάρτησή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε τα εκγαίνια της υπογειοποίησης ως μια στιγμή-ορόσημο για την επιστροφή της Ένωσης στα πάτρια εδάφη.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Τα επίσημα εγκαίνια του έργου της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην Νέα Φιλαδέλφεια, έγιναν σήμερα το μεσημέρι. Το έργο παραδίδεται άμεσα προς χρήση κι αποτελεί μια στιγμή – ορόσημο στη διαδρομή προς τη λειτουργία της OPAP Arena, καθώς αποτελούσε βασικό προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση της. Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα έργο ζωής για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μαζί του βρέθηκαν στα εγκαίνια ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο A΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, όπως και αντιπροσωπεία του συνδέσμου των Παλαιμάχων μας.

Ιδιαίτερη σημασία είχε η εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ενώ έδωσαν επίσης το «παρών» ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Η Περιφέρεια Αττικής που είχε την ευθύνη για την κατασκευή του έργου, εκπροσωπήθηκε από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ενώ παρέστη, φυσικά, και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, Γαβριήλ τίμησε επίσης με την παρουσία του τη λαμπρή εκδήλωση των εγκαινίων και τέλεσε τον Αγιασμό.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X