Ρατσιστική επίθεση οπαδών της Ατλέτικο στον Βινίσιους: «Είσαι μαϊμού»

Βινίσιους: «Όλοι θέλουν να παίξουν με τον Εμπαπέ, είναι σπουδαίος όπως ο Ρονάλντο και ο Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης επιτέθηκαν λεκτικά με ρατσιστικές εκφράσεις, εναντίον του Βινίσιους Τζούνιορ, στο περιθώριο του ντέρμπι της ισπανικής πρω τεύουσας, που βρήκε νικήτρια με 2-1 την Ρεάλ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «μερένχες», βρέθηκε στο επίκεντρο μιας παρόμοιας διαμάχης την περασμένη εβδομάδα, από οπαδούς της Μαγιόρκα.

Δεκάδες οπαδοί των «ροχιμπλάνκος», επιτέθηκαν φραστικά στον Βινίσιους έξω από το γήπεδο Metropolitano, όπως αποδεικνύεται και από σχετικές αναρτήσεις » στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, οπαδοί της Ατλέτικο φώναζαν «Βινίσιους, είσαι μαϊμού», ενώ κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία που δείχνει έναν οπαδό των «ροχιμπλάνκος» να κρατά ψηλά μια κούκλα με φανέλα Ρεάλ.

Πριν από μια εβδομάδα, ο 22χρονος επιθετικός, «τσακώθηκε» με παίκτες της Μαγιόρκα αφού πανηγύρισε το γκολ του, χορεύοντας. Την Παρασκευή, ο αρχηγός της Ατλέτικο, Κόκε, είχε προειδοποιήσει σχετικά, μιλώντας στο Movistar: «Εάν ο Βινίσιους σκοράρει και αποφασίσει να χορέψει, θα υπάρξουν αντιδράσεις, αυτό είναι σίγουρο».

Μια νωρίτερα, μιλώντας στο Chiringuito Show, ο μάνατζερ παικτών, Πέδρο Μπράβο, είπε ότι ο Βινίσιους θα πρέπει να σταματήσει να «κάνει την μαϊμού» κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του. Δηλώσεις που θεωρήθηκαν ρατσιστικές από πολλές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, όπως ο Πελέ και ο Νεϊμάρ, οι οποίοι υποστήριξαν τον συμπατριώτη τους. Ακόμη και ο επιθετικός της Ατλέτικο, Άλβαρο Μοράτα, ισχυρίσθηκε ότι ο Βινίσιους «είναι καλός και δεν θέλει να προσβάλει κανέναν».

Μετά από αυτές τις συμπεριφορές, ο Βινίσιους ανήρτησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως έπεσε θύμα ρατσισμού, σχολιάζοντας: «Εγώ, δεν πρόκειται να σταματήσω (σ.σ. τον χορό)».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X