Αδωνις: «Όποιος βλέπει αυτό το γήπεδο και έχει Ελληνισμό μέσα του… δονείται» (VIDEO)

Εικόνες από τα εγκαίνια της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στα εγκαίνια της υπογειοποίησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η επιστροφή της Ένωσης στο έδαφός της είναι πιο κοντά από ποτέ πλέον και τα εγκαίνια της Υπογειοποίησης Πατριάρχου Κωνσταντίνου & Φωκών από τον Δήμο έκαναν την αρχή. Λίγο αργότερα ο δρόμος θα δοθεί και επίσημα στην κυκλοφορία.

Το «παρών» στην εκδήλωση δίνει πλήθος του πολιτικού κόσμου της χώρας καθώς μεταξύ άλλων βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζησάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβηκε στο βήμα μιλώντας προς τον κόσμο λέγοντας πως όποιος βλέπει αυτό το γήπεδο και έχει Ελληνισμό μέσα του… δονείται. Ενώ, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Δικέφαλο Αετό που συγκινεί όλους του Έλληνες.

Δείτε βίντεο:

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X