Με κόσμο και ψυχή για την πρώτη νίκη- Η ΑΕΚ σήμερα (19:00 LIVE σχολιασμός, enwsi.gr) κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Κασιμάτης»

Παπασταμάτης: «Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για την μνήμη του πατέρα μου είναι αυτό το τουρνουά»
Photo Credits: INTIME

Πανέτοιμη η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚΑ να μπει με το ...δεξί στο νέο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία σήμερα ρίχνεται στην «μάχη» του πρωταθλήματος υποδεχόμενη τον Ολυμπιακό στις 19:00 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» Ένα παιχνίδι που έχει τεράστια σημασία για την ομάδα καθώς μια νίκη θα της δώσει μεγάλη βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Η «Ένωση» ξεκινάει φέτος με πλήρως ανανεωμένο ρόστερ και με τον Αλέξη Αλβανό στην τεχνική ηγεσία με μοναδικό στόχο φυσικά την επιστροφή της στους τίτλους και στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ. Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν εντατικά όλο αυτό το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία μέσα από τα φιλικά. Πλέον καλούνται να επιβεβαιώσουν την πολύ καλή δουλειά και στα επίσημα  Ο διοικητικός ηγέτης Σταμάτης Παπασταμάτης έκανε για μια ακόμη φορά πράξη όλες τις εισηγήσεις σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ με την ΑΕΚ να έχει συνολικά 12 ξένους ενώ διαθέτει και ποιοτικούς Έλληνες.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ

Οι μόνοι που έμειναν από το περσινό ρόστερ είναι οι Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου, Κεδέρης, Νικολαϊδης, Καλόμοιρος, Κοτσιώνης, Ηλιόπουλος, καθώς και οι ξένοι Λέμος, Φλορίδο. Από την «Ένωση» αποχώρησαν οι Μυλωνάς, Μπουκοβίνας, Τζηράς, Πλάθα, Ουγκάλντε και οι αντικαταστάτες τους προήλθαν όλοι από την ξένη αγορά με εξαίρεση τον πίβοτ Λιάπη που επαναπατρίστηκε μετά το πέρασμα του από την Ισπανία. Από τις μεταγραφικές κινήσεις ξεχωρίζουν τρεις αθλητές υψηλών προδιαγραφών με βαριά βιογραφικά όπως οι Κροάτες Μαντάλινιτς, Γιούκιτς και ο Λευκορώσος τερματοφύλακας Μάτσκεβιτς, ο οποίος έπαιζε τέσσερα σερί χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μέσκοφ Μπρεστ, φτάνοντας μάλιστα τη σεζόν 2020-2021 έως τα προημιτελικά. Ο αριστερός ίντερ Μαντάλινιτς με πέρασμα από τη Μπουντεσλίγκα και κάτοχος του ΕΗF Cup με την Φούχσε Βερολίνου είναι παίκτης βαρόμετρο, αφού εκτός από την εκτελεστική του δεινότητα (395 γκολ στην Ευρώπη) «βλέπει» με ασίστ πολύ εξτρέμ και πίβοτ. Ο Γιούκιτς με χαντμπολική στόφα, έρχεται με 332 γκολ την τελευταία τετραετία σε γαλλική λίγκα (Ποντόλ, Σατρ) και Μπουντεσλίγκα (Μίντεν) για να δώσει λύση σε μία θέση (δεξί ίντερ) που η «Ένωση» ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια.

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X