Γκουαρδιόλα: «Ίσως προλάβει το Μουντιάλ ο Φίλιπς»

Γκουαρδιόλα: «Ίσως προλάβει το Μουντιάλ ο Φίλιπς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι ο Κάλβιν Φίλιπς θα μείνει εκτός δράσης λόγω προβλήματος στον ώμο και ενώ θα μπορούσε να επιστρέψει εγκαίρως για το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Ο Φίλιπς έμεινε εκτός αποστολής στη σαββατιάτικη νίκη επί της Γουλβς (3-0), αφού υπέστη υποτροπή στον ώμο, τον οποίο είχε τραυματίσει σε ένα φιλικό με την Μπαρτσελόνα τον περασμένο μήνα.

Ο 26χρονος άσος ταλαιπωρείται από τραυματισμούς μετά τη μεταγραφή του από τη Λιντς και έχει αγωνιστεί σε μόλις 13 λεπτά με τη νέα του ομάδα.

Ο Γκουαρδιόλα είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν γνωρίζει πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Φίλιπς, αλλά πρόσθεσε ότι «καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορούσε να επιστρέψει για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ».

«Ο γιατρός είπε ότι η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Δεν θα πάρει πολύ χρόνο, απλά λίγο περισσότερο…», είπε ο Ισπανός προπονητής σημειώνοντας, πάντως, ότι ο Άγγλος μέσος μπορεί να χρειαστεί επέμβαση για να λυθεί το πρόβλημα.

Ο Φίλιπς θα χάσει τους επερχόμενους αγώνες της Αγγλίας στο Nations League με Ιταλία και Γερμανία.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X