Μουρίνιο: «Να γίνουν κλόουν οι παίκτες μου που βουτάνε σαν σε πισίνα στη Serie A»

Μουρίνιο: «Θέλω ο κόσμος να δει ότι η Αφρική είναι ίση με όλους, οι Αφρικανοί δεν υστερούν σε ταλέντο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, πρότεινε στους παίκτες του να ξεκινήσουν τις βουτιές, μετά την αποβολή του κατά τη διάρκεια της ήττας με 1-0 από την Αταλάντα αφού ζήτησε πέναλτι υπέρ της ομάδας του.

Ο Μουρίνιο ήταν έξω φρενών όταν ο ρέφερι αρνήθηκε πέναλτι στη Ρόμα σε ανατροπή του Νικολό Ζανιόλο από τον Κάλεμπ Οκόλι της Αταλάντα. Ο Πορτογάλος έτρεξε έξαλλος μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή, ο οποίος, όμως, δεν του χαρίστηκε και έσπευσε αμέσως να τον αποβάλλει δείχνοντάς του την κόκκινη κάρτα.

Ο «Special One» επέκρινε έντονα τον ρέφερι Κίφι και φανερά εκνευρισμένος ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα, άρχισε να προτρέπει τους παίκτες να βουτήξουν για να πάρουν πέναλτι. Όπως αναφέρει η Football Italia, είπε: «Υπήρξε ένα πολύ καθαρό πέναλτι. Ρώτησα τον διαιτητή στη συνέχεια γιατί και του ζήτησα να είναι ξεκάθαρος μαζί μου, μου είπε ότι ποτέ δεν είναι πέναλτι αν ο παίκτης δεν πέσει. Επομένως, πρέπει να αλλάξω τη συμβουλή μου στους παίκτες μου, πρέπει να τους πω μην προσπαθείτε να μείνετε στα πόδια σας, μην παίξετε μπάλα, γίνετε κλόουν όπως πολλοί που βουτούν σαν να κολυμπούν σε πισίνα σε αυτό το πρωτάθλημα, γιατί προφανώς έτσι παίρνεις πέναλτι».

Η Ρόμα βρίσκεται στην έκτη θέση της Serie A μετά την ήττα της, με τον Τζόρτζιο Σκαλβίνι να έχει σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X