Οταν τα βλέπεις όλα κόκκινα - Στις δύο κόκκινες για την ΑΕΚ και μία τρίτη... δώρο!

Οταν τα βλέπεις όλα κόκκινα - Στις δύο κόκκινες για την ΑΕΚ και μία τρίτη... δώρο!

Ο Γκρανκάσας γράφει για τον Ηλία Σπάθα ο οποίος τα μπερδεύει ακόμα και «γραμμένα» - Ανακάλυψε κόκκινη σε Ρότα και Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι απορίας άξιος πως προσπαθούν να κάνουν το άσπρο… μαύρο λιμάνι.

Είναι αναμενόμενο -μέχρι ενός σημείου- να προσπαθούν να υποστηρίξουν τα κατά καιρούς αφηγήματα του Ολυμπιακού. Δεν κάνει έκπληξη σε κανέναν. Είναι κάποιες φορές όμως που ξεπερνούν μέχρι και τη λογική.

Σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρξε η παραμικρή φωνή για τη διαιτησία, στον Πειραιά -με όσα Μέσα διαθέτουν- προσπαθούν από το Σάββατο να τραβήξουν μια υπόθεση για δύο(!) κόκκινες που δεν έδωσε ο Διαμαντόπουλος στην ΑΕΚ απέναντι στον Πανατωλικό. Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι έκαναν λόγο για μια κόκκινη στον Λάζαρο Ρότα και άλλη μία στον Εχσάν Χατζισαφί.

Μέχρι την Κυριακή το βράδυ όμως μπερδέυτηκαν και μεταξύ τους. Ο μεγαλύτερος διασκεδαστής της ελληνικής τηλεόρασης ονόματι Ηλίας Σπάθας που υποτίθεται πως σχολιάζει τις διαιτητικές αποφάσεις του Ολυμπιακού μπήκε και χθες το βράδυ δυναμικά. Εκείνος βέβαια δεν είπε κουβέντα για κόκκινο στον Χατζισαφί.

Συγκεκριμένα, θυμήθηκε την περίπτωση του Λάζαρου Ρότα και στη συνέχεια ανέφερε ένα μαρκάρισμα του Ελίασον πάνω στον Μλάντεν για το οποίο ο Διαμαντόπουλος δεν έδωσε ούτε φάουλ.

Μπορεί να γελάμε, αλλά κάπου και όλο αυτό το «πανηγυράκι» έχει όρια. «Γιατί μόνο δύο αποβολές μας χάρισε ο Διαμαντοπουλος; 6 λέμε εμείς, μπορεί και παραπάνω. Ήμαρτον γελοίοι», απάντησαν ειρωνικά από την ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου στα όσα τραγελαφικά γράφονται.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικός, ξεσήκωσαν κάτι μακρινά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και υποστήριξαν ότι δήθεν έκανε άσεμνη χειρονομία στον κόσμο των γηπεδούχων και… αναρωτιούνται που είναι ο Εισαγγελέας. Κοινώς έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.

«Το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς είναι πως και η γελοιότητα έχει τα όρια της», είπαν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ για όσα λέγονται. Είναι γνωστό πως η προπαγάνδα του Ολυμπιακού έχει βασικό στόχο την Ένωση η οποία λέει «όχι» στις λυκοσυμμαχίες τους. Τα όσα υποστηρίζουν σήμερα όμως μέσα που πρόσκεινται στο λιμάνι, είναι τουλάχιστον αστεία. «Ακόμα και οι επιστήμονες της προπαγάνδας απέτυχαν», υποστήριξαν από τον Δικέφαλο.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν το παραμύθι με τον Αλμέιδα ήταν το μοναδικό γελοίο που γράφτηκε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, η απάντηση είναι απλή. Εννοείται πως όχι.

O Γκρανκάσας

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X