«Αφεντικό» στη Μαδρίτη είναι η Ρεάλ (VIDEO)

«Αφεντικό» στη Μαδρίτη είναι η Ρεάλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Αφεντικό» στη Μαδρίτη είναι η Ρεάλ. Νίκησε την Ατλέτικο μέσα στο σπίτι της.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αφεντικό» στη Μαδρίτη είναι η Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με πρωταγωνιστές τους Βινίσιους και Ροντρίγκο «χόρεψε» την Ατλέτικο μέσα στο σπίτι της και με έκτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια δείχνει ότι δεν παίζεται!

Το ερώτημα, η ατζέντα πριν από το ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας, δεν αφορούσε κάτι ποδοσφαιρικό. Στο επίκεντρο βρέθηκε μία κριτική Ισπανού δημοσιογράφου με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για τον τρόπο που ο Βινίσιους πανηγύρισε το γκολ του απέναντι στην Μαγιόρκα.

Μέχρι και ο Πελέ έφτασε να πάρει θέση, τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι χαρά, αλεγρία. Ο Βινίσιους μπορεί να μην σκόραρε, αλλά χόρεψε ξανά μαζί με τον Ροντρίγκο. Κι όχι μία φορά, αλλά δύο.

Οι δυο τους (μαζί με τον Τσουαμενί) διέλυσαν κάθε αμυντικό πλάνο της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την Ρεάλ να παραδίδει μαθήματα… σάμπας και να επιστρέφει στην κορυφή της La Liga.

Τα δύο γκολ των μερένγκες ήταν αμφότερα έργα τέχνης. Στο πρώτο, μετά από φοβερή κυκλοφορία, ο Τσουαμενί κάνει μαγική μπαλιά στον Ροντρίγκο, ο οποίος εκτελεί τέλεια για το 0-1 (18’).

Στο δεύτερο, ο Βινίσιους φεύγει σαν άνεμος απέναντι στον Όμπλακ, σημαδεύει το δοκάρι, όμως ο Βαλβέρδε που ακολούθησε την φάση, έκανε σε κενή εστία το 0-2 (36’).

Στην επανάληψη, η βασίλισσα επέλεξε να μην… χορέψει. Έμεινε πίσω από την μπάλα, έκανε διαχείριση του σκορ και απλώς… περίμενε. Η Ατλέτικο είχε ενέργεια, αλλά όχι ιδέες. Στο 83ο λεπτό βρήκε ελπίδα, όταν ο Ερμόσο μετά από εκτέλεση κόρνερ και κακή εκτίμηση του Κουρτουά, μείωσε με κεφαλιά σε 1-2, όμως παρά την πίεση στο τέλος δεν βρήκε γκολ ισοφάρισης.

Στις καθυστερήσεις ο Ερμόσο αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε ισάριθμα λεπτά και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Η ομάδα του Αντσελότι έκανε το 6 στα 6 και έδειξε πως αυτή τη στιγμή έχει την αύρα και την ποιότητα να παίρνει αυτό που θέλει σε κάθε γήπεδο.

Πηγή: sdna

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X