Η Νάπολι δεν αστειεύεται, νίκησε εκτός και τη Μίλαν

Η Νάπολι δεν αστειεύεται, νίκησε εκτός και τη Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Η Νάπολι δεν αστειεύεται, άλωσε και το Μιλάνο επικρατώντας με 2-1 της Μίλαν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H φετινή Νάπολι δεν… αστειεύεται και το απέδειξε περίτρανα και στο Μιλάνο.

Και μετά το προ δύο εβδομάδων μεγάλο διπλό στη Ρώμη επί της Λάτσιο (2-1), “άλωσε” και το “Τζουζέπε Μεάτσα”, επικρατώντας της περσινής πρωταθλήτριας Μίλαν με 2-1, στο τελευταίο ματς της 7ης αγωνιστικής στη Serie A, πατώντας ξανά την κορυφή, ούσα ισόβαθμη με την εξίσου εντυπωσιακή εφέτος Αταλάντα.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έβγαλε “μέταλλο πρωταθλητή” και με δύο καίρια χτυπήματα στο δεύτερο ημίχρονο, έφυγε από το Μιλάνο με ένα τεράστιο τρίποντο που μπορεί στο τέλος της σεζόν να αποδειχθεί καθοριστικό.

Στον αντίποδα οι “ροσονέρι” μετά τις δύο σερί νίκες τους επί της Ίντερ και της Σαμπντόρια, εμφανίστηκαν “άδειοι” από δυνάμεις απ’ τα σερί παιχνίδι και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο απέναντι σε μία Νάπολι, που “δάγκωνε” απ’ το πρώτο λεπτό.

Το εύστοχο πέναλτι του Πολιτάνο στο 55′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους “παρτενοπέι”, με τη Μίλαν να απαντάει στο 69′ με τον Ζιρού. Η… χαρά των Μιλανέζων ωστόσο, δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 78′ ο Τζιοβάνι Σιμεόνε -που είχε περάσει αλλαγή στο ματς 12 λεπτά νωρίτερα στη θέση του Ρασπαντόρι- εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ρούι και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Νάπολι.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X