Οριστικό: Ο Βαγγέλης απέλυσε τον Κορμπεράν που έφερε ο ίδιος!

Οριστικό: Ο Βαγγέλης απέλυσε τον Κορμπεράν που έφερε ο ίδιος!
Photo Credits: INTIME

Είναι οριστικό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέλυσε τον Κορμπεράν που έφερε ο ίδιος στον Ολυμπιακό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι, πλέον, οριστικό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέλυσε τον Κάρλος Κορμπεράν, τον οποίο έφερε ο ίδιος στον Ολυμπιακό διώχνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» βγαίνουν στην αγορά για τρίτο προπονητή στη σεζόν και δεν έχει τελειώσει καν ο Σεπτέμβρης.

Η βαριά εντός έδρας ήττα από την Φράιμπουργκ για το Europa League και η σημερινή από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τελείωσαν τον Κορμπεράν από τον Ολυμπιακό.

Δεν πρόλαβε να κλείσει δίμηνο στην ομάδα και… τέλος ο Ισπανός. Ο Κορμπεράν βρισκόταν ήδη υπό πίεση μετά το εντός έδρας 1-1 με τον Βόλο στο πλαίσιο της Super League την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν γνωστό πως «έπαιζε το κεφάλι του» στα ματς με Φράιμπουργκ και Άρη.

Ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν βελτιώθηκε σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την γερμανική ομάδα στο «Καραϊσκάκη» (0-3) και στην συνέχεια είδε τον Άρη να… γυρίζει τον σημερινό αγώνα στο Χαριλάου (2-1). Έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Τον έστειλε στο ταμείο ανεργίας ο άνθρωπος που τον έφερε στον Ολυμπιακό!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X