Το δίκαιο… πέρασε: Ο ΟΦΗ πήρε ισοπαλία (1-1) στις καθυστερήσεις με ΠΑΟΚ!

Το δίκαιο… πέρασε: Ο ΟΦΗ πήρε ισοπαλία (1-1) στις καθυστερήσεις με ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Το δίκαιο… νίκησε. Ο ΟΦΗ πήρε ισοπαλία (1-1) στις καθυστερήσεις με τον ΠΑΟΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πήρε αυτό που άξιζε ο ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΟΚ, έστω και στις καθυστερήσεις και ενώ νωρίτερα οι Κρητικοί είχαν αδικηθεί από τον διεθνή ρέφερι Τάσο Σιδηρόπουλο.

Έστω και στο 102′ κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ που είχε φάσεις, αλλά και τον Σιδηρόπουλο που στο 75′ «έπνιξε» κόκκινη στον Λύρατζη.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς με τον Νάρεϊ, έκανε φάσεις, όπως και οι Κρητικοί που στο 75′ «φωνάζουν» δικαίως για αποβολή του Λύρατζη και εν τέλει ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ με κεφαλιά του Διαμαντή.

Ο ΠΑΟΚ ναι μεν διατήρησε το φετινό του αήττητο, ωστόσο βρέθηκε στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό ενώ η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πήρε τον τέταρτο φετινό βαθμό της, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Λάρσον, Βούρος – Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Τόμας.

Οι συνθέσεις:  

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης (62’ Ντουρμισάι), Ντιουσέ, Γκερέρο (84’ Μπιφουμά), Ντικό, Βούρος, Διαμαντής, Περέα (84’ Στάικος), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (81’ Θοράρινσον).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (25’ Τσαούσης), Ντάντας, Κούρτιτς (80’ Σβαμπ), Αουγκούστο (72’ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Ολιβέιρα (72’ Τόμας), Α. Ζίβκοβιτς.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X