ΑΕΚ: Στην Εθνική Ιράν οι Χατζισαφί και Μοχαμαντί

ΑΕΚ: Στην Εθνική Ιράν οι Χατζισαφί και Μοχαμαντί
Photo Credits: INTIME

Στην Εθνική ομάδα του Ιράν για τα δύο φιλικά επί αυστριακού εδάφους κλήθηκαν οι άσοι της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σταθερά στην Εθνική ομάδα του Ιράν οι άσοι της ΑΕΚ, Χατζισαφί και Μοχαμαντί. Κλήθηκαν για τα δύο φιλικά επί αυστριακού εδάφους.

Την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ συνεχίζει η Εθνική ομάδα του Ιράν, η οποία προπονείται στην Αυστρία.

Εκεί θα δώσει δύο φιλικά τεστ το επόμενο διάστημα. Ένα απέναντι στην Ουρουγουάη στις 23/9 και ένα κόντρα στη Σενεγάλη στις 27/9.

Οι δύο Ιρανοί παίκτες της ΑΕΚ, ο Εχσάν Χατζισαφί και ο Μιλάντ Μοχαμαντί βρίσκονται μέσα στις κλήσεις του Κάρλος Κεϊρόζ που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία και θα ενσωματωθούν στην αποστολή στην Αυστρία.

Ανάμεσα στις κλήσεις για τα δύο φιλικά βρίσκεται και το όνομα του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό στην κυπριακή Ομόνοια αποχωρώντας από την Ένωση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X